Verzendkosten
Voor een verzending hanteren we de prijzen van onze bezorger. Verpakkingen worden voor € 6,50 bij je thuisbezorgd. Is het totale bestelbedrag hoger dan € 75,00, dan is bezorging gratis. Ladyesther.nl levert alleen producten af in Nederland.

Levertijd
We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk af te handelen. Doorgaans worden producten binnen 24 tot 48 uur bij je thuis afgeleverd. Het kan voorkomen dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is; indien dat het geval is, word je zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

Retourneren
Om de veiligheid en hygiëne van onze producten te waarborgen, worden alle verzonden items voorzien van een speciale hygiënezegel. We benadrukken dat producten waarvan het zegel is verbroken, om veiligheidsredenen niet geretourneerd kunnen worden. Het intact houden van de zegel is cruciaal voor de kwaliteit en de bescherming van het product.

Indien je producten hebt met een onbeschadigd zegel en besluit deze te retourneren, kun je dat doen door de producten terug te sturen naar ons retouradres:

Oreaden Cosmetics
T.a.v. Lady Esther webshop
Nieuweweg 109
3765 GC Soest

We streven ernaar om je retourzending zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken. Voor verdere instructies en informatie over ons retourbeleid verwijzen we je graag naar onze website of neem contact op met onze klantenservice. Je tevredenheid en de kwaliteit van onze producten staan bij Oreaden Cosmetics hoog in het vaandel.

Een vraag over je bestelling?
Als je een vraag of opmerking hebt, stuur dan een mailtje naar info@oreaden.nl. We beantwoorden op werkdagen je e-mail binnen enkele uren.